позвольте и мне немного дополнить ........)
А транс ресурси це ринок? Чи ким вони є?)))
прошу не упоминать этого бранного слова (ринок), уж лучше говорите "вольное поле". Ибо рынок есть управляемый хаос (управление правда не прямое, Аленям внушили, что управления нет и они в этом свято убеждены), но это один из разрушительных инструментов неоколониальзма, который всегда направлен на угнетение местного производителя.
А что такое транс ресурсы и в чем суть вопроса?
Я про те, що маю на увазі про транс ресурси (тобіш дела, де-груз, ларді, транс ЕУ і тд.)
Час такий, і треба пристосовуватись, що інтернет це потужний інструмент. Він тільки набирає обороти. Назад нічого не повернеться.
Парадокс заключается в том, что рано или поздно подобные ресурсы исчезнут. Эволюция процесс необратимый. И Вы должны понимать, что производитель зависит от перевозчика, начиная от доставки сырья до конечного потребителя. Уже многие производители не только в Украине столкнулись с такой проблемой, что грузы заполнили склады, а это приводит к убытком, вот когда Ваш работодатель поймет почему весит этот товар на складе и нет прибыли, он Вас заменит как бесполезный инструмент.
Так згідний, транс ресурси зникнуть, але вони перетворяться у БІЛЬШ досконале джерело інфи. Ну майбутнє не знаю)) Але виходячи з сьогодення, це "причино-наслідковий процес", питання часу коли вони зрозуміють що пора удосконалюватись, почитайте про їхні плани. З проблемою Україна НЕ ОДНА стикнулась, ось це вже справді ринок, це світова тенденція, Європи, Америки, Азії, як я говорив своїм, "не так страшний вірус, як наслідки які він принесе після....". Але це не через "табуріків" чи транс ресурси.... Вони тут взагалі ні до чого...
Стосовно работодатель, звісно, якщо потреби в людині немає, чи вона не приносить ніякої користі, так, її усувають....
Що ж ви АЖ так далеко зайшли. А ну повертайтесь до нашої теми))))