А где пост о недоливе человек вчера писал всем интересно.
Клієнти всім відомої компанії «К» (яка любить саморекламу), якіпишуть про недолив і тд. зразу перестають ними бути + видалення з форуму.
Вчора після покупки 860л (гроші вийшли з рахунку), через деякий час, менеджер довів мені до відома, що дизпалива я у них не заправлю, кошти повернуть...вказівка керівництва. П’ятниця, по переду 2 дні жнив...по діловому...в дусі корпоративного стилю...
З грошима все добре, вернули швидко.
Так, дійсно я робив оплати і заправлявся після того, як описав в цифрах тут на форумі про недоливи. Наливають на заправках по різному, не тільки в компанії "К" (яка постійно розширяється), 5-10 л це в основному норма, на таке увагу я не звертаю + є похибка датчика в баку 5 л.
Но, коли при заправці в Одесі 400л по факту в бак попадає 374,7л + це не поодинокий випадок - це вже занадто. При такому недоливі фактична ціна 1л дп = 20,7-20,8 грн/л. Розписувати інші заправки повторно не буду, претензій ні до кого не маю і , з вчорашнього дня не клієнт.
Проблемним клієнтом стане кожен, який поставить питання, які не потрібно задавати, чи той хто рахує свої кошти і не полюбляє розвод. Дальше моментальне розірвання господарських стосунків + видалення повідомлень з форуму.
Особисто я думав, що тут має місце людський фактор (заправка в Рівному недоливів не давала, був присутній одного разу при заправці 500 чи 600л, все ок, + непоганий налив в Пирятині ). Після вчорашньої реакції керівництва – мені все стало зрозуміло.
В нас по Україні продавців дизпалива вистачає, як і покупців також."Сподіваюсь" мій випадок одиничний, і з іншими колегами по нелегкому цеху вантажних перевезень такого не стається.
Всім гарних ставок та гарного дня.
p.s. В 2017ркупив в компанії «К» тільки 12 тон дизпалива.