Для Олега "Транзит-К": Олег рынок регулируется квотированием, а не лицензированием!!! Вот тут Вы и проболтались!!! Правительство рассматривает лицензирование и гарантийный депозит как не законное пополнение бюджета, а Вы как квотирование-в расчёте что наживётесь за счёт горя других!!!
Регулювання ринків при капіталістичній моделі розвитку суспільства - це дуже складне питання . Багато експертів стверджують що сучасна світова фінансова криза виникла саме в результаті недостатнього державного регулювання фінансового ринку США . Теорія про саморегулювання ринків при капіталізмі - дала збій !
Оце я загнув ))).
(Є ще правда версія за якою архітектор найбільшої в історії людства афери Бернард Медоф - просто не прослухав "голосові повідомлення на своєму телефоні" і тому не почув прохання власників банку Леман Бразерс про допомогу - і тому той банк "упав". Всі інші попадали як в доміно))) - ну і почалась світова криза )
Коротше кажучи , тов. Комбат , я думаю вас навчали того що крах капіталізму не відворотній, мене трохи іншому))) . Навіть приказка раніше була така "Это неизбежно как крах капитализма" !
))) ))) )))
А практика доводить інше :
- капіталістична модель розвивається,
- ринки потрібно регулювати ,
- держава повинна бути регулятором(або делегувати комусь цю функцію) ,
- регулятор повинен мати цілий набір інструментів для регулювання ринків ...