Добрий день ! В січні цього року мною був наданий негативний відгук на ТОВ Серпантин ЛТД ЄДРПОУ 41369750 . Цей відгук був наданий мною у відповідь на негативний відгук вказаного підприємства від 17.12. 2018 р., який я вважаю неправдивим. Проте 05.03. мій відгук тишком було знято без мого відома. Мій відгук був розміщений на сторінці ТОВ Серпантин ЛТД згідно правил розміщення відгуків. Факт наших ділових відносин з вказаним підприємством був підтверджений документами, які я та представники ТОВ Серпантин ЛТД надали до відгуків. У свому відгуку я виклав інформацію про негативні дії ТОВ Серпантин ЛТД , які привели до зриву завантаження.
Згідно п.3 Правил розміщення відгуків адміністрація Ларді Транс не виступає арбітром при підтверджені наявності відносин учасників спору "
. Отзывы не оцениваются модератором Ларди-Транс в категориях "правдивости" (модератор не имеет возможностей и полномочий детально вникать в отношения между сторонами, кроме тех, которые обеспечивает веб-сайт и форум Ларди-Транс). В то же время, Ларди-Транс приветствует публичные высказывания со стороны как автора, так и получателя отзыва, с указанием на соответствие или несоответствие действительности конкретных обстоятельств с приведением доказательств и аргументов."
Згідно п. 11 адміністрація може видалити відгук за наявності певних ознак
11. При оценке недобросовестности в размещении отзыва, модератор может принимать во внимание, в частности, но не исключительно, следующие факторы: