Рус

Чи варто брати тягач після ADR/самоскида?

Количество постов — 2
Доброго дня!
Наскільки я знаю, чомусь багато людей не любить купувати тягач із встановленою "гідравлікою", начебто у машини може бути багато мотогодин, а отже зношений двигун, крім того ходова і т. п., через перечування по специфічним дорогам. 
Чи є такий стереотип стосовна тягачів, які працювали під ADR, адже там здається також необхідний компресор, який відповідно намотує мотогодини, чи ні? 
Ну і звісно, кажуть, що за ADR автомобілями доглядають краще ніж за іншими (по причині, що вантаж небезпечний, тому поломки недопустимі), а отже бажано купляти саме їх. 
Підкажіть, будь ласка, правильне твердження. Чи дійсно автомобілі ADR доглядаються краще, і чи дійсно у них є компресор, внаслідок роботи  котрого в основного двигуна збільшуються мотогодини. 
З повагою, дуже дякую)) 
0
0
Поделиться
АДР тягач- не всегда с компрессором. Опасные грузы и тентом можно перевозить. С учетом того, что им чаще   приходиться проходить техосмотр- вероятно, состояние будет лучше , чем у обычных.Но, как по мне, лучше  брать машины с "контракта". Например у Вольво есть различные контракты, которые предусматривают обслуживание только на авторизованном сервисе и регламентные замены всего ,что нужно поменять по срокам и километрам. Вот такие машины реально в лучшем состоянии, но и стоят они слегка дороже "неконтрактных" .Не знаю как у других марок, но подозреваю. что что то такое имеет место быть .
2
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы